Öko Központ

Az Ökoház egy rusztikus apartman, amely egy száz éves műemlék kovácsműhelyből lett kialakítva a modern igényeknek megfelelően Balatonfüred óvárosában. Egy kandallós kőház, négy szobával és külön kerttel. A ház 2020 márciusában egy teljes felújításon esett át festéssel, nyílászáró cserékkel, új terasz épült ahonnan 180fokos kilátás nyílik a Balatonra, valamint komplett konyhabútorzat csere is történt.
A ház zárt parkolóval biztosít a vendégek részére 4 kocsinak. Az apartman egy hatalmas nappaliból, 3 tetőtéri lakószobából, előszobából, konyhából és káddal felszerelt fürdőszobából áll. A konyha villanytűzhellyel, kávéfőzővel, kenyérpirítóval, és minden egyéb eszközzel felszerelt. Az udvar középpontjában egy fűthető fürdődézsa áll. Veszprém és Budapest felől egyaránt a 71-es főútról könnyen megközelíthető. A Balaton parti sétány, a strandok éttermekkel, kávézókkal 30 perces sétával érhetőek el.

A ház felújításának elemei:

– Elektromos fűtés a tetőtérbe
– Nyílászárócsere
– Fűthető fürdődézsa
– Kerítés javítása
– Terasz kialakítása az emeleten

    This image has an empty alt attribute; its file name is regi-kerites-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is Regi-Konyha.jpg This image has an empty alt attribute; its file name is regi-nyilaszaro.jpg
  This image has an empty alt attribute; its file name is Nincs-terasz.jpg

Eszközök:
– infrapanel
– vizes porszívó
– ballonos vízadagoló
– árbóc
– vízforraló
– mikró
– kávéfőző
– légvár
– ágy
– asztal és székek
– kerti bútor
– árnyékoló
– hangfal